keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Silmät avautuivat ♥

Pari päivää sitten olin ihan varma että nyt olisin keksinyt loistavat kasvattinimet Sagan jokaiselle pennulle. Jokin kuitenkin sai ajattelemaan asiaa taas uudestaan, ihan uudelta näkökulmalta ja tulin vain yksinkertaisesti siihen lopputulokseen että keksin kuin keksinkin pennuille uudet nimet, jotain omaperäisempää! Mie olen päätökseen tosi tyytyväinen. :) 


   Nämä lapsoset ovat täyttä rakkautta ja he ansaitsevat vain parasta! Tottakai jokainen uusi omistaja sitten nimeää pennun juuri siten kuin iste tahtoo. Se on jokaisen omistajan etuoikeus. :) Yritän luoda mahdollisimman pian oman sivun jonne sitten myöhemmin laitan kuvia pennuista jotka etsivät uusia, loppuelämän koteja. Jos teistä joku on pennuista kiinnostunut niin sieltä voit bongata sitten myös yhteystiedot. :) 

Eilen, kun pikku pennut tulivat seitsemän vuorokauden ikäisiksi, aukaisi heistä osa jo silmänsä. Voi mahdoton kuinka ihana tunne se olikaan! Pennut kasvavat niin äkkiä ja tahdomme nauttia ihan jokaisesta päivästä heidän kanssaan. Tulee olemaan todella vaikeaa sitten tulevaisuudessa luopua osasta pennuista. Alkuunhan meidän oli tarkoitus pitää kaikki pennut täällä kotona, mutta Sagan synnytettyä näin ison joukon on tottakai vain pakko luopua osasta. Uudet kodit etsitään kuitenkin todella tarkasti sillä tahdomme näille upeille pennuille vain parasta. ♥ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti