tiistai 28. marraskuuta 2017

Kuulumiset

Nopea katsaus meidän kuulumisiin. :) Viime viikko kului niin nopeasti etten juuri ehtinyt blogin pariin. Poikamme merirosvosynttärit juhlittiin sunnuntaina (ja oikea syntymäpäivä oli eilen) joten viime viikko kuluikin pääosin valmistellen juhlaa. Nyt sitten pari viimeistä päivään ollaan juhlittu kolme vuotiasta poikaa.
Kissalaan kuuluu pelkkää hyvää. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja oppivat kokoajan uusia juttuja. Viime viikolla pennut alkoivat maistella ensimmäistä kertaa hieman kiinteää ruokaa. Kaikki pennut eivät olleet tästä yhtä innoissaan mutta muutama heistä ymmärsi heti mistä oli kyse kun ottivat emosta oppia. :) 

Jokainen pentu tottakai kävelee, mutta myös juoksentelee, leikkii ja riehuu minkä kerkiää. He ovat jo hyvin touhukkaita, pieniä pörröpäitä. Kaikki on sujunut tosi hienosti. Pennut kiipeilevät jo pesälaatikon reunojen yli ja lähtevät tekemään tutkimusmatkoja ympäri taloa. Pitää ryhtyä pikku hiljaa vaihtamaan pesälaatikko ja ostaa jonkinlainen aitaus missä olisi enemmän tilaa jokaiselle. :) 

Palaan myöhemmin tällä viikkoa kissalan tarkempiin kuulumisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti