torstai 2. marraskuuta 2017

Kissalan kuulumiset ♥


Oikein ihanaa torstaita teille kaikille! Täällä ollaan niin kovin täpinöissään pienistä, suloisista pennuista ja heistä tulen täällä blogin puolella kirjoittamaan paljon Mielestäni on myös ihanaa, että tulevat omistajat pääsevät sitten myös aikanaan lukemaan täältä miten pennuilla on alkutaival mennyt. Aluksi ajattelin että en myy yhtäkään pentua. Oltiin valmistauduttu aikalailla siihen, että Saga ei tule synnyttämään kovin montaa pentua ja näin päättelimme hänen vatsansa silloisesta koosta. Ei olisi tullut mieleenkään sinne mahtuvan peräti kahdeksan pienokaista! Kun pikku lapsosia sitten syntyi näinkin monta niin tottakai me osalle heistä etsimme sitten ne uudet ja rakastavat loppuelämän kodit jossa välitetään, hellitään ja hoivataan oikein urakalla.

Saga on ollut ihan mahtava! Oikea supermamma. Tänään kuitenkin aamusella hänestä alkoi tiputella vielä hieman verta ja minä tottakai säikähdin että nyt on jäänyt istukkaa vielä sisälle ja Saga tulee kovasti kipeäksi. Soitin eläinlääkäriin ja kerroin tilanteemme. Paikanpäällä ollut eläinlääkäri sanoi että mikäli vuoto ei haise pahalle ja Saga syö sekä juo hyvin, syytä huoleen ei ole. Hän sanoi että Saga on puskenut maailmaan tavanomaista suuremman pentueen ja jälkivuotoa voi tässä tapauksessa olla vielä viikon synnytyksen jälkeenkin. Kohtu supistuu takaisin ja vuotoa tulee tämän tapahtuessa myös ulos. Jos tyttö syö ja juo kunnolla eikä vuoto haise pahalle niin mitään syytä huoleen ei ole. Kuitenkin jos tilanne tästä muuttuisi huonompaan niin lähdetään heti oitis koko poppoo pikaisesti lääkäriin. Nyt on kuitenkin aivan turha stressata emoa ja pentuja raahaamalla heitä vieraaseen paikkaan, vieraiden käsiteltäviksi. Seuraillaan tilannetta kotona ja toivotaan että mitään vakavampaa ei kohdata.


Olemme antaneet sekä emon että pentujen olla ihan omassa rauhassaan meidän makuuhuoneessamme jonne heidän pesänsä on rakennettu. Siellä on lämmintä ja rauhallista. Oven suljemme aina jotta muut eläimet eivät pääse heitä häiritsemään. Saga tulee mielellään aina välillä pentujen ollessa nukkumassa vierailemaan tänne meidän muiden kanssa, hän puskee ja kehrää, syö ja juo sekä makoilee vieressä sängyllä. Saa tämäkin mamma siinä samalla vähän sitä omaa aikaa. Vaikka mieli tekisi kovasti mennä tuon tuosta kurkkimaan noita pieniä tuhisijoita, pidän itseni hyvin kurissa. :) Käyn huoneessa vain silloin kun vien Sagalle ruokaa ja juomaa sekä tyhjennän vessalootan. Silloin aina tiirailen myös että jokainen pentu voi hyvin ja kaikki on muutenkin koko perheellä kunnossa. 

Muutaman kuvan sain kuin sainkin kuitenkin napattua tästä ihanasta perheestä. Kuvat ovat vähän huonolaatuisia sillä heikossa valaistuksessa on lähes mahdotonta saada onnistuneita kuvia niin pienistä ja tummista pennuista. :) Pentueessa on siis yhteensä kahdeksan suurenmoista lasta joista osa jää meille tänne kotiin. Pentueessa on kolme mustavalkoista, kolme pikimustaa, yksi tummanharmaa ja yksi vaaleanharmaa pentu. Aijomme nimetä jokaisen pennun ja näin he saavat myös omat kasvattinimensä. Pennuista erikoisimman värinen, vaaleanharmaa ja kaikkein suurin veijari on ensimmäinen joka on jo napannut itselleen nimen. Hänet nimesimme heti pentujen synnyttyä Pekaksi. Oikeastaan vasta tänään pystyin myös nähdä kunnolla että Pekka on poika joten nimi sopii hänelle siis oikein mainiosti. :D Kun nämä rakkaat kissalapset tuosta hieman kasvavat niin näpsin valokuvia ja tulen tottakai myös kertomaan nimet jotka heille on valikoitu. Mehän lisäämme toisinaan myös youtube videoita - linkki tubeen ja meidän instagram tilillemme ilmestyy mahdollisimman pian sivun oikeaan laitaan. ---> 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti