maanantai 20. marraskuuta 2017

Kissalan hurmurit

Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥ Tänään olen istuskellut kissalassa katsellen kahdeksaa, pientä vipeltäjää ja koettanut kovasti keksiä heille täydelliset nimet. Lupaan jo nyt että tulen julkaisemaan veijareiden nimet täällä blogin puolella tämän viikon aikana, ehkä jopa jo tänään.. 


Tahtoisin että jokainen pentu jollakin tapaa myös muistuttaisi omaa nimeään. Olen sen kautta puntaroinut eri nimivaihtoehtoja mielessäni. Intiaaninimet ovat olleet mielestäni aina todella kauniita joten saatanpa käyttää niitä hyödykseni. :) Osan pentujen sukupuolet ovat vielä hieman epäselviä joten siksi nimien tulisi mielestäni olla mahdollisimman neutraaleja sen suhteen sopivatko ne tytölle vai pojalle. Koetan käyttää mielikuvitusta ja onnistua mahdollisimman hyvin tässä tehtävässä. :)

Eilen sain onnekseni seurata kuinka joukkion harmaa veijari pesi itseään ensimmäistä kertaa. Harmaa hurmuri on yleensä ollut pennuista se joka oppii uudet asiat ensimmäisenä. Hänen silmänsä tosin avautuivat viimeisimpänä mutta muutoin hän on ollut muita aina askeleen edellä kehityksessä. :)

Mahdollisia kyselyjä pennuistahan voi jo nyt lähettää minulle catmailiini joka on auroramarymargaret@gmail.com. Vastaan oikein mielelläni kaikkii mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja mahdollisia alustavia varauksiakin voi kenties myös jo tehdä. 

Pennut jotka lähtevät uusiin koteihin, aikaisintaan kolmen kuukauden iässä saavat mukaansa kauppakirjan sekä pienen pentupakkauksen. Etsin kissoille rakastavia ja pysyviä loppuelämänkoteja mutta jos kissasta joudutaan syystä tai toisesta luopumaan, kissaa ei laiteta kiertoon vaan tuodaan takaisin luokseni.
Pennuista otan varausmaksun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti