maanantai 16. lokakuuta 2017

Rocky road



Ainekset:
200 g suklaata
20 g voita
Vaahtokarkkeja
Rusinoita
Suolapähkinöitä
Lion suklaapatukoita

Ohje:
1. Paloittele suklaa ja sulata se kattilassa yhdessä voin kanssa. 

2. Pilko kaikki loput ainekset mukavan koisiksi paloiksi ja sekoita suklaa & voisulan joukkoon. Jätä kaikkea myös hieman koristeeksi suklaan päälle. 

3. Vuoraa leivinpaperilla kapea, suorakaiteenmuotoinen vuoka ja kaada seos. Ripottele pinnalle vielä vaahtokarkkeja, rusinoita, suolapähkinöitä sekä lion suklaapatukkaa ja painele kiinni suklaaseen. 

4. Anna rocky roadin jähmettyä jääkaapissa vähintään tunti jonka jälkeen leikkaa sieviksi paloiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti